Signa en suport al Manifest de denúncia contra l’enderrocament dels murs del Penal de San Cristóbal/Ezkaba

L’informe “San Cristóbal/Ezkaba: Muros derribados para amurallar la memoria” és impulsat per diferents col·lectius que treballen en la iniciativa Autobús de la Memoria, a Navarra, al voltant de la memòria històrica de la guerra civil i la repressió franquista.

Es tracta d’un informe que serà presentat com a prova pericial en un recurs davant el jutjat núm. 2 del contenciós-administratiu de Navarra amb núm. de procediment 147/2010, amb motiu dels enderrocaments realitzats durant l’any 2009 pel Ministeri de Defensa en el Fuerte Alfonso XII, més conegut com a Cárcel de San Cristóbal, o Ezkabako Presondegia, situat a la conca de Pamplona, en el terme municipal de Berrioplano/Berriobeiti, i declarat Bé d’Interès Cultural pel Reial decret 1265/2001, de 16 de novembre, de 2001.

T’hi pots adherir al web http:www.autobusdelamemoria.org o enviant un missatge a sancristobaloroimenautobusa@gmail.com. La data límit és dilluns 7 de març, atès que aquesta setmana es presentaran públicament en el jutjat.

Anuncis
  1. Encara no hi ha cap trackback.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: