Ciberacció urgent per a la memòria, envia un correu electrònic

Avui és a Madrid la cap del govern alemany, Angela Merkel. Volem fer una campanya urgent perquè es disculpi públicament per la intervenció alemanya en la guerra civil. Per a això et demanem una acció urgent i senzilla: envia un correu electrònic amb el text que s’inclou a continuació entre cometes a l’adreça de correu electrònic pr-s@madri.diplo.de.

A la atención de:
Ángela Merkel

La intervención de decenas de miles de soldados alemanes fue decisiva para para los generales que junto a Francisco Franco dieron un golpe de Estado el 18 de julio de 1936. Esos soldados alemanes asesinaron a miles de ciudadanos españoles, muchos de ellos civiles, y protagonizaron horrendos crímenes como el bombardeo de Guernica. Otro 14.000 españoles fueron deportados a los campos nazis, donde cerca de 7.000 de ellos murieron.

Por ello creo que su Estado debe una disculpa pública y notoria, como la que han hecho a otros países invadidos por el ejército nazi (caso de Polonia no hace muchos años).

Ese apoyo sembró de oscuridad este país y secuestró la democracia durante cuarenta años. En agradecimiento Franco condecoró a Adolf Hitler por su generosa amistad.

Por todo ello le pedimos que aproveche esta visita para realizar esa disculpa o la prepare un acto aprovechando que en 2011 se cumplen 75 del inicio de esa guerra.

Atentamente: (aquí nombre y apellidos)

Només has de copiar el text entre cometes, enganxa’l al cos d’un correu electrònic i envia’l a la següent adreça de correu electrònic: pr-s@madri.diplo.de.

MOLT URGENT: Si us plau, copia aquest missatge i envia’l a tots els teus contactes, posa’l al teu mur o al teu bloc o twiteja’l, és a dir passa’l.

Gràcies.

Si vols veure la concessió de la condecoració de Franco a Hitler en el Butlletí Oficial de l’Estat, clica aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: