La Plataforma contra la impunitat rep el premi l’Alternativa 2010

Salut a tots i totes,

Com alguns ja sabreu el passat dissabte 2 d’octubre ens van concedir, a la Plataforma Contra la Impunitat, el premi l’Alternativa 2010.

Volem agrair a la Fundació l’Alternativa aquest reconeixement, amb el qual es valora la nostra feina per la reivindicació de veritat, justícia i reparació per a totes les víctimes de la dictadura franquista.

Recordem que aquesta iniciativa va ser fruit d’una revolta popular, totalment espontània, contra la querella que Falange, Manos Limpias i Libertad e Identidad varen interposar contra el jutge Baltasar Garzón per voler investigar els crims del franquisme. Des de llavors els milers de desapareguts del règim i les seves famílies tornen a quedar desemparats, marginats, vilipendiats i deshonrats pels seus botxins. Milers de ciutadans reaccionem en contra, farts de que el nostre Estat democràtic no protegeixi els seus drets i que el TS no exerceixi el seu deure amb els tractats internacionals i de drets humans ratificats per l’Estat espanyol, i sí en canvi amb la interpretació de la legalitat segons els seus interessos.

Aquest recorregut de la Plataforma mai hagués estat possible sense el suport fidel de totes les persones que ens heu recolzat… i tampoc sense que moltes altres associacions i col·lectius haguessin iniciat, fa anys, aquest camí, amb esforç i tenacitat, com els companys d’Amical de Mauthausen, amb els quals compartim aquest premi ja que també optaven a ell d’una forma molt merescuda.

No desaprofitarem aquest nou impuls, més que mai tenim les piles posades per dur a terme molts projectes amb els quals lluitar contra la impunitat i l’oblit que fins ara ha protegit als feixistes d’aquest país, assassins i salvatges, tot s’ha de dir.

En breu rebreu noves, i millors si és possible, notícies per la nostra part.

Una abraçada!
Plataforma Contra la Impunitat

Per a més informació cliqueu aquí.

Anuncis
  1. Encara no hi ha cap trackback.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: